Logo

Wontonsuppe - Hün-t’un-t’ang

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 gram hakket svinekød 
2 spsk kinesisk soja 
1 tsk finthakket ingefærrod 
1 tsk salt 
500 gram frisk spinat 
1 portion Wontonhylstre 
1 25 l. hønse bouillon 
1 bakke brøndkarse
 
Fyld: Bland hakket kød, soja, ingefær og salt.
Kog spinaten, hak den og rør den sammen med det øvrige.
Dejen til wonton rulles tyndt ud og skæres i firkanter på 8 x 8 cm.
Læg fyldet på midten og fold dejen sammen.
Wonton foldes på forskellige måder, som ruller, som pakker, som poser osv.
 Brug vand til at ”klistre” dejen sammen
 Når de er færdige stilles de på et fad og dækkes med et tørt klæde.
 Bring 2 liter vand i kog og kom wontonhylstrene i.
 Kog dem under låg i ca. 5 minutter.
 Lad dem dryppe af på i en sigte.
 Kom de kogte wontons i den kogende hønsebouillon sammen med brøndkarsen eller itu revne spinatblade.Serveres straks
 
Tips: Dette er ikke den wontonsuppe, der i almindelighed serveres på kinesiskerestauranter. Kineserne kalder denne ret for ”suppe wonton” og giver den som en mættende frokostret. De 7-8 wontonhylstre i hver portion gør den til et heltmåltid.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.413 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her