
 
Bag nogle store
kartofler, og server dem med en god, hjemmelavet dressing og en frisk salat med
rejer. 
4 personer. Arbejdstid:
ca. 30 min. Bagetid: ca. 1 time.
 
#
4 store
bagekartofler 
 
Salat: 
½ agurk 
2 tomater 
300 g pillede rejer 
100 g friske
bønnespirer 
100 g fine grønne
ærter 
 
Salatdressing: 
4 spsk olie 
2-3 spsk citronsaft 
½ tsk sukker 
salt og friskkværnet
peber 
 
Cremefraiche-dressing:
150 g cremefraiche
18% 
2 spsk tomatketchup 
 
Tilbehør: 
8 grønne salatblade 
4 skiver citron 
4 store duske frisk
dild 
*
 
Vask kartoflerne, og
skær et kryds i hver. 
Bag dem i ovnen i
ca. 1 time ved 225 °C. 
Stik i kartoflerne
med en lille kniv, og mærk, om de er møre. 
Vask agurk og
tomater, halver dem, og skrab kernerne ud. 
Skær agurk og tomat
i små terninger. 
Pisk salatdressingen
sammen, og vend rejer, bønnespirer, ærter, agurk og tomater i. 
Rør cremefraiche
sammen med ketchup, og smag til med salt og peber. 
Anret salatblade,
citronskiver og rejesalaten på fire tallerkener, og læg en bagt kartoffel på
hver. 
Pres kartoflerne på
hver side, så de åbner sig. 
Fordel
cremefraichedressingen i kartoflerne, og pynt med dild. 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin