 
 
Kalvehjerte er god, sund og velsmagende mad, som er
forholdsvis billig i indkøb. Prøv denne nemme hjertegryde. 
4 personer. Arbejdstid: 30 min. Kogetid: ca. 40 min.
Fryseegnet. 
 
#
1 renset kalvehjerte 
3 spsk hvedemel 
salt og peber 
2 mellemstore løg 
2 porrer 
1 rød peberfrugt 
50 g smør 
1 dåse flåede tomater 
1 tsk tørret timian 
1 bundt persille 
Tilbehør: brød, kogte ris eller pasta 
*
 
SKÆR hjertet i små terninger, og vend dem i mel krydret med
salt og peber. 
PIL løgene, og rens porrer og peberfrugt. Skær dem i skiver.
BRUN hjerteterningerne i gyldent smør i en gryde. 
Svits derefter løgene, og tilsæt porrer og peberfrugt. 
Hæld tomaterne i med væde, og tilsæt timian. 
LAD retten simre under låg i en god halv time, eller til
hjertestykkerne er møre. 
SMAG til og server med hakket persille og evt. brød, ris
eller pasta.
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin