600 g  udbenet lammekød, hals
50 g  stribet flæsk
2 store løg
1 porre
1 grøn peberfrugt
1 syrligt æble
3 spsk  olie
1 spsk  kinesisk sojasauce
1 spsk  mangochutney
1 tsk  karry
½ l. varm bouillon
1 spsk  hvedemel
Skær lammekødet i store  terninger og flæsket i små.
Løgene pilles og skæres i ringe.
Porren skylles grundigt og skæres i skiver .
Peberfrugten skylles, befris for ribber og kerner og skæres i strimler.
Æblet skrælles ikke, men skæres i kvarte, udkernes og skæres 
derefter i skiver .
Lad 1 tsk   olie blive varm på en stegepande.
Lad først flæsket stege gennemsigtigt heri og lad derefter kødet brune 
godt.
Varm resten af olien i en gryde og lad løgringene gyldne heri.
Tilsæt porre, peberfrugt og æble.
Alt krydres med kinesisk sojasauce, mangochutney, karry og salt, og den 
varme bouillon hældes over.
Til sidst kommes det brunede lammekød i gryden sammen med 
flæsketerningerne, og alt snurrer mørt under låg og for svag varme i 
40-45 minutter.
Rør melet ud i en smule vand og jævn retten hermed.
Hertil passer løse ris.