Sautéskiver er en mager udskæring af svinekammen, hvor svær
og fedt er fjernet. Skiverne skal kun være ½ cm tykke og steges lynhurtigt på
en varm pande med lidt fedtstof - perfekt sommermad.
Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 2-3 min. Ikke fryse-egnet. 2
personer. Er du alene så halver portionen.
250 g sautéskiver af svinefilet (½ cm tykke)
½ spsk olie
Marinade:
1 fed hvidløg (finthakket)
10 g frisk ingefær (finthakket)
2 spsk sojasauce
2 spsk flydende honning
1 lime
Salat:
1 bdt radiser
½ agurk
1 bdt rucola
salt og peber
Tilbehør: evt. kartofler eller ris
*
Rør finthakket hvidløg og ingefær sammen med soja, honning
og limesaft.
Vend kødet sammen med halvdelen af marinaden og læg det i
køleskabet.
Rens radiser og agurk og skær dem i tynde skiver.
Vend dem sammen med resten af marinaden og vend de skyllede rucolablade
i.
Steg kødet lynhurtigt på en varm pande med olie i 1 min. på
hver side og anret med salaten.
Server straks evt. med kogte kartofler eller ris.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin