Logo

Bøf, chili, rucola og papaja

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

En let hovedret, frokostsalat eller forret til en thaimiddag.

En let hovedret, frokostsalat eller forret til en thaimiddag.

½ rød chili

200 g mager oksefilet i strimler

1 spsk ra psolie

10 g friskrevet ingefær

1 rødløg

1 bakke rucola

1 papaja

2 dl forkogt quinoa (eller løse ris)

1 spsk sort sesam

*

Snit chilien i fine strimler, og vend med oksekød, rapsolie og revet ingefær.

Snit rødløget i tynde ringe.

Skyl rucolaen

Skræl papajaen, fjern kernerne, og snit den i tynde strimler.

Steg oksefileten i ganske få minutter, så den stadigvæk er rosa indeni.

Anret rucola, oksekødsstrimler og derefter løgringe og papaja.

Drys med quinoa og sort sesam som pynt

Tips: Papaja indeholder naturlige fordøjelsesenzymer og hjælper med at nedbryde den øvrige mad.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 619 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fiskefrikadeller med torskerognEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pastagryde, kulørtGrydestegt pasta? Jo, det kan sagtens lade sig gøre, hvis der er tilstrækkelig væske ved....
• Fyldte kartofler med rosenkålssalatDe fyldte kartafler smager skønt friskbagte med en god salat til, men de er næsten endnu...
• Chokoladeispinde dyppet i chokolade med nøddedrysDet er ikke så svært, men kræver lidt planlægning at lave sine egne dejlige ispinde. Og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os