Logo

Bøffer med gorgonzola fyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
600 g hakket oksekød
1 æggehvide
1 spsk revet løg
1 spsk dijonsennep
salt/peber
100 g gorgonzola
olie til stegning
 
Tilbehør:
300 g pasta firenze
4 spsk olivenolie
3 spsk citronsaft
hvidløgspeber
50-100 g parmaskinke
1 spsk hakket persille
 
Ælt kødet med æggehvider, løg, sennep, salt og peber og del det i 16
portioner.
Form dem til flade bøffer.
Fordel osten på midten af de 8 bøffer.
Læg de øvrige 8 bøffer oven på og tryk dem godt sammen.
Steg bøfferne i ca 5 min på hver side.
Kog pastaen, si vandet fra og tilsæt olivenolie, citronsaft og
hvidløgspeber.
Skær parmaskinken i strimler og vend dem i pastaen.
Anret det hele i et dybt fad og drys med persille.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.413 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?