Logo

Bacalao med chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bacalao med chili er en stærkerede version af typisk bacalao, der er en ret lavet med klipfisk.

 

 

1 kg klipfisk
1 1/2 kg kartofler
2 ds hakkede tomater
1/2 glas pimiento
2 store løg
1/2 hvidløg
1 chili
1 dl olivenolie
1/2 glas tomatpure
3-4 spsk soltørrede tomater (kørt i foodprocessor)
evt. 3-4 spsk ketchup af soltørrede tomater
 
Udvand fisken (1-2 døgn etter tykkelse).
Hak chili og hvidløg og steg det forsigtig i olien.
Læg tomat, pimiento, kartofler, fisk og løg lagvis, tilsæt pureerne.
Hæld den glovarme olivenolie over (m/chili/hvidløg).
Lad alt koge forsigtig til kartoflerne er møre (ca. 1 time).
Kog forsigtig under låg og rør i gryden ofte så det ikke brænder på
i bunden.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.899 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kylling frikadellerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Wienerschnitzel 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kæmperejer i smuk symfoniEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær, chokolade, "crème brûlèe"-rør og krydderurterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os