Logo

Bagte grønsager med krydret ostedrys

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Nemt tilbehør til for eksempel svinemørbrad, med kartofler, aubergine, gulerødder, ostedrys og meget andet. Med denne kombination behøver man ikke andet tilbehør til sit måltid.

10 dl vand

1 kg bagekartofler skrællede,i mindre stykker

150 g rødløg i både

300 g aubergine i store tern

150 g gulerødder i grove stykker

25 g smør

2 tsk groft salt

friskkværnet peber

Krydret ostedrys

100 g Apetina i tern naturel

75 g forårsløg grofthakkede

2 spsk friske timianblade

Pynt: friske timiankviste

Hertil: 500 g stegt kød, fx svinemørbrad

 

Bring vandet i kog i en stor gryde og tilsæt kartoflerne.

Kog dem ved svag varme og under låg i ca. 3 min.

Hæld vandet fra og damp kartoflerne tørre.

Tilsæt løg, aubergine, gulerødder og smør.

Vend godt rundt og fordel grønsagerne på en plade med bagepapir.

Drys med salt og peber.

 

Krydret ostedrys:

Mos osten groft og bland den med forårsløg og timian.

Drys den krydrede ost over grønsagerne og bag dem midt i ovnen ca. 20 min. ved 250°C - vend et par gange undervejs.

 

Fryseegnet: Nej

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.434 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?