Logo

Braiseret svinebov

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Braiseret svinebov er let at lave og smager dejligt, så opskriften er et god bud på aftensmad for hele familien. Server gerne med flødestuvet spinat


800 g svinebov uden ben, overflødigt fedt og sener
2 dl sherry
1 dl indonesisk soya evt. hønsebouillon
30 g finthakket frisk ingefær
3 små chili, hakket
4 fed hakket hvidløg
1 hakket løg
3 spsk honning
1 bdt friskhakket persille
peber

*


Sådan laves braiseret svinebov



Hele molevitten blandes og kødet marineres deri på et køligt sted i 36 timer.
Kødet steges derefter ved 150ºC i halvanden time med lidt af marinaden i bunden af fadet.
Kødet dryppes hyppigt under stegningen.
Kødet serveres skåret i tynde skiver, med grønsager eller allerhelst med flødestuvet spinat.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.276 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?