Logo

Braiseret svinebov

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Braiseret svinebov er let at lave og smager dejligt, så opskriften er et god bud på aftensmad for hele familien. Server gerne med flødestuvet spinat


800 g svinebov uden ben, overflødigt fedt og sener
2 dl sherry
1 dl indonesisk soya evt. hønsebouillon
30 g finthakket frisk ingefær
3 små chili, hakket
4 fed hakket hvidløg
1 hakket løg
3 spsk honning
1 bdt friskhakket persille
peber

*


Sådan laves braiseret svinebov



Hele molevitten blandes og kødet marineres deri på et køligt sted i 36 timer.
Kødet steges derefter ved 150ºC i halvanden time med lidt af marinaden i bunden af fadet.
Kødet dryppes hyppigt under stegningen.
Kødet serveres skåret i tynde skiver, med grønsager eller allerhelst med flødestuvet spinat.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.359 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Oksehøjreb med ben samt hasselback-kartofler og ragout af vinbjerg-snegleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Laks Nape med Shii-takeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bison lever med Creme de Cassis / blåbærsauceLever er noget folk enten elsker eller hader. Her er en alternativ opskift til typisk...
• - 1. påskedag Påsken ligger ikke på en bestemt dato som julen. Påsken betyder en lang række fridage,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os