Logo

Braiseret svinebov

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Braiseret svinebov er let at lave og smager dejligt, så opskriften er et god bud på aftensmad for hele familien. Server gerne med flødestuvet spinat


800 g svinebov uden ben, overflødigt fedt og sener
2 dl sherry
1 dl indonesisk soya evt. hønsebouillon
30 g finthakket frisk ingefær
3 små chili, hakket
4 fed hakket hvidløg
1 hakket løg
3 spsk honning
1 bdt friskhakket persille
peber

*


Sådan laves braiseret svinebov



Hele molevitten blandes og kødet marineres deri på et køligt sted i 36 timer.
Kødet steges derefter ved 150ºC i halvanden time med lidt af marinaden i bunden af fadet.
Kødet dryppes hyppigt under stegningen.
Kødet serveres skåret i tynde skiver, med grønsager eller allerhelst med flødestuvet spinat.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.835 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sprød fisk og nøddekage med æblersprødstegt fisk serveres med en overraskende sauce tilberedt af passionsfrugt, appelsin og...
• Kalv i dild - i trykkogerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Svampe-pizzaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SukatgratinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!