Logo

Cous cous med bok choy, citronmelisse og orange peberfrugtsalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Cous cous stammer oprindeligt fra Nordafrika og serveres oftest med kød eller grøntsager over. Her laves retten med grøntsager som sølvbede og forårsløg. Som tilbehør serveres orange pebberfrugt salsa.

 

300 g cous cous
1 bok choy eller sølvbede (kaldes også bladbede eller mangold)
2 forårsløg
1 bdt citronmelisse
3 spsk olivenolie
saft af 1 citron
1 knsp. chili
salt

Orange peberfrugt salsa:
4 orange peberfrugter
¾ spsk sukker
1 tsk salt
2 spsk hvidvinseddike

Overhæld cous cousen med olie og kogende vand.
Lad den trække så meget vand som muligt.
Er der for meget vand ved afdryp den da i sigte.
Snit bok choy og forårsløg meget fint og hak citronmelissen.
Bland det i den afkølede cous cous og smag til med citronsaft, chili og salt.
Kom alle ingredienser til peberfrugtsalsaen i en blender og blend til en ensartet salsa.

Anret salaten på et fad og server salsaen i en seperart skål.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.771 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her