Logo

Drømmende bøf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g oksetykstegsfilet
salt
friskkværnet peber
god olie eller smør til stegning
4 rødløg i store stykker
2 fedhvidløg finthakket
3 spsk rosiner
1/2 citron, saften
1 tsk sukker
2 spsk worcestershiresauce /engelsk sauce
vand

Kødet krydres med salt og peber og brunes ved god varme 5-6 min. på hver side. Løg og hvidløg brunes dernæst.
Rosinerne brunes med de sidste minutter.
Citronsaft, sukker og Worcestersauce tilsættes.
Dækkes med vand. Kødstykket lægges øverst.

Retten koger under låg i 15-20 min. ved svag varme.
Kødet vendes 2-3 gange undervejs. Smages godt til med salt og peber.

Servering:
Retten er god at servere sammen med årstidens grønsager: Grøn salat (forskellige varianter), letkogte grønne asparges, og små bagte kartofler med krydderfyld.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.234 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rødspætter med spæksauceI maj måned er rødspætterne ikke så store, men til gengæld så meget desto lækrere. Prøv...
• Hel grillet kalkun i kuglegrillEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skinkestang Traditionelt bliver en skinkestang bagt med butterdej, men denne udgave er med mere brød...
• Ris à l'amande 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os