Logo

Druekylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kylling på ca. 1200 g
2 spsk hvedemel
salt, peber
15 g smør
2 dl tør hvidvin
50 g hakkede valnøddekerner
200 grønne vindruer
1 dl piskefløde
 
Del kyllingen i kvarte eller ottendedel og vend stykkerne i salt- og peberblandet hvedemel.
Brun smørret i en tykbundet gryde og brun så kyllingestykkerne på alle sider.
Tilsæt hvidvin og lad det simre i 50 min.
Kom valnøddekerner, udstenede druer og fløde i gryden og lad retten snurre videre i ca. 10 min., til kyllingen er gennemstegt.
Smag skyen til med salt og peber, den kan evt. også jævnes lidt.
Løse ris og grøn salat passer til. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.198 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Salat af nye kartofler med bacon og brøndkarseNyd en skøn salat til aftensmad - det er let og lækkert og kan varieres på utallige måder
• Honningglasseret skinkeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Soyabønnegryde 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Romersk isdessert En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os