1 oksehøjreb ca. 1.5 kg 
1 moden papaya 
2 kiwi 
Saft og skal fra 1 lime 
1 dl cremefraiche 
2 spsk ribsgele 
evt. brøndkarse til pynt 
Hasselbachkartofler eller 
Aspargeskartofler samt salat
Stegens fedtlag ridses. Papayaen skrælles, og kernerne fjernes. 
Kiwi skrælles. Frugterne moses, evt. i blender, med limesaften. 
Stegen lægges i en plastpose og frugtmosen fordeles rundt om stegen. Posen lukkes og stilles koldt ca. 1 døgn. 
Mosen skrabes af kødet og gemmes. 
Stegen lægges i en bradepande og gnides med salt og peber. 
Brunes ca. 15 min ved 225°C på midterste ovnribbe. 
Steger videre 1 ¼ - 1 ½ time ved 160°C. 
Et kødtermometer skal vise 52-60° afhængig af, hvor rød man ønsker stegen. 
Lad stegen stå og trække ca. 20 min, inden den skæres i skiver. Stegeskyen hældes i en gryde og fedtet hældes fra. 
Frugtmosen røres med cremefraiche, og blandingen røres i stegeskyen. 
Saucen smages til med ribsgele og reven limeskal og serveres til kødet. 
Pyntes med brøndkarse.