Logo

Farsbrød med ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 spsk rasp
2 dl sødmælk
400 g hakket skinkekød
2 ½ spsk finthakket løg
1 rød peberfrugt
125 g ost i tern

Bland rasp, 1 ½ tsk groft salt, friskkværnet peber og mælk og lad det hvile i 10 min.
Tilsæt kød og løg og rør farsen godt. Tilsæt peberfrugt og ost.
Farsen formes til et rundt brød og lægges i et ovnfast fad.
Bages på miderste rille ved 200°C i ca 1 time.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.198 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?