Logo

Farverig laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
600 g laksefilet
3 peberfrugter
150 g champignon
1 squash
1 dl olie
½ dl citronsaft
2 fed hvidløg
krydderurter
smør
salt
peber

Olie, hakket hvidløg, citronsaft og finthakkede krydderurter blandes, og laksen marineres heri i køleskabet i mindst 20 min.
Grønsagerne skæres i strimler (vælg gerne peberfrugter i forskellige farver), sauteres i smør og smages til med salt og peber.
Læg grønsagerne i et ovnfast fad, placér laksen ovenpå og hæld overskydende marinade over.
Sættes i ovnen ved 200° i ca. 18 min.

Servéres med ris eller pasta samt evt. brød.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.488 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?