Logo

Fyldt hornfisk med pesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1-3 hornfisk
½ bundt persille
1 ½ håndfuld frisk basilikum
2 fed presset hvidløg
1 løg
Smør
Rugmel
½ kg nye små kartofler
3 gulerødder
1 håndfuld ærter (100 g)
Olie
 
Pesto:
50 g parmasanost
½ bundt basilikum
Olivenolie
5-6 fed hvidløg
1 håndfuld pinjekerner (20 g)
 
Skær de istandgjorte hornfisk i ca. 8 cm lange stykker.
Fjern omhyggeligt de grønne ben.
Hornfisken skal være som dobbelt filet, dvs. uden at ryggen er skåret op.
Skræl og hak løg, hvidløg, basilikum og persille.
Fyld det i fisken.
Fisken vendes i melet med salt og peber.
Steges på en pande i ca. 6-8 min. Tages op og anrettes på en tallerken.
Skær kartoflerne i tern 2 x 2 cm og kog dem møre i letsaltet vand. Tilsæt gulerødder i tern og ærter ca. 2 min, inden kartoflerne er færdige.
Hæld vandet fra og krydr med salt og peber.
 
Pesto: Hakket basilikum, hakkede, ristede pinjekerner, parmasanost, olivenolie og finthakket hvidløg blandes i en skål og serveres sammen med kartoflerne.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.099 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her