Logo

Fyldt hvidkål - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
6 personer. Kogetid i trykkoger: 45 min.

# Ingredienser

1 mellemstort hvidkålshoved
250 hakket okse- eller kalvekød
150 g hakket svinekød
1 revet løg
60 g hvedemel
1 æg
3-4 dl mælk
salt, peber
Til kogningen:
2 tsk salt pr. l vand

* Tilberedning

Fjern de yderste grove blade på hvidkålshovedet.
Udhul hvidkålshovedet med en skarp kniv, så der er en 2 cm tyk skal tilbage.
Rør det hakkede kød med løg, hvedemel og æg.
Rør mælken i lidt ad gangen.
Krydr farsen med salt og peber.
Fyld kålhovedet med farsen, men kun ⅔ op, farsen udvider sig under kogningen.
Dæk hullet med nogle store kålblade og bind omkring med bomuldsgarn.
Sæt kålhovedet på risten i trykgryden.
Hæld 3 dl vand ved og låg på.
Bring gryden på tryk.
Lad det koge i 45 min.
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt.
Det fyldte kålhoved kan serveres med smeltet smør og kogte grønsager.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.601 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad laver du på St. Bededag 2024



Effektiv reklame - klik her