Logo

Gammeldags grydestegt oksesteg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
750 g oksetykkam uden ben
15 g margarine
1 tsk salt
groftkværnet peber
2-3 løg
2 ½ dl vand
1-2 tsk Maizena

Kødet brunes i en gryde i margarinen og drysses med salt og peber.
Løgene skæres i kvarte, tilsættes og brunes lidt.
Vand hældes ved, og kødet småsteger under låg ca. 2 timer til det er mørt.

Bruger du stegetermometer skal det vise følgende:
55-60 c. for lidt rød
60-65 c. for svagt rosa
65-68 c. for gennemstegt
Herefter hviler kødet ca. 20 minutter.

Kødet tages op, og saucen jævnes med Maizena.
Serveres med 1 kg kartofler, surt og ½ kg blandede grønsager.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 5.837 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?