Logo

Gammeldags grydestegt oksesteg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
750 g oksetykkam uden ben
15 g margarine
1 tsk salt
groftkværnet peber
2-3 løg
2 1/2 dl vand
1-2 tsk Maizena

Kødet brunes i en gryde i margarinen og drysses med salt og peber.
Løgene skæres i kvarte, tilsættes og brunes lidt.
Vand hældes ved, og kødet småsteger under låg ca. 2 timer til det er mørt.

Bruger du stegetermometer skal det vise følgende:
55-60 c. for lidt rød
60-65 c. for svagt rosa
65-68 c. for gennemstegt
Herefter hviler kødet ca. 20 minutter.

Kødet tages op, og saucen jævnes med Maizena.
Serveres med 1 kg kartofler, surt og 1/2 kg blandede grønsager.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 5.389 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bøf af skinkemignon med æbler og forårsløg i sennepssauceSmå bøffer skåret af skinkesteg serveres her med en superlækker sennepssauce, smagfulde...
• Moussaka med lam og kalvEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Dyreryg med svampe og blommesauteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BananfritterAnderledes dessert hvor bananer vendes i en dej og frituresteges. Bananfritter serveres...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os