Logo

Gammeldags hvidkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 hvidkålshoved (1500-2000 g)
2 dl piskefløde
30 g smør
2 tsk salt
½ tsk hvid peber/muskatnød

Kålhovedet deles i fire dele, stokken skæres bort og kålen koges i letsaltet vand ca. 15-20 minutter, afkøles og vandet trykkes let af.
Kålen hakkes fint med en kniv eller køres en gang gennem kødhakkeren. Kommes i en gryde og får et opkog med fløde og smør, så det bliver en tyk stuvning. Smages til med peber, muskat og evt. salt.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.175 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her