Logo

Grønsagsspaghetti med kylling i cremet svampesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grønsagsspaghetti med kylling i cremet svampesauce

 

Med denne cremede svampesauce med kylling får du nemt sneget lidt ekstra grønsager indenbords.

4 personer. Arbejdstid: 30-45 min. Samlet tid: 45 min.

 

# Ingredienser:

400 g kyllingeinderfilet

25 g smør

225 g blandede svampe, fx champignoner og østershatte

2 rødløg skåret i tynde både

1 fed hvidløg, grofthakket

4 dl madlavningsfløde 8% - bør omrystes

1¼ tsk groft salt

1 drys friskkværnet peber

3 l vand

1 spsk groft salt

250 g tørret fuldkornsspaghetti

3 gulerødder i spaghettitynde strimler

1 squash i spaghettitynde strimler

2 dl grofthakkede friske basilikumblade

1 håndfuld friske basilikumblade til pynt

1 drys friskkværnet peber

*

Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en sauterpande.

Steg kyllingekødet ved kraftig varme i ca. 4 minutter - vend af og til.

Tag kødet op.

 

Kom resten af smørret i panden sammen med svampe, løg og hvidløg.

Steg det, stadig ved kraftig varme, i ca. 2 minutter.

 

Kom det stegte kyllingekød tilbage i panden sammen med madlavningsfløde, salt og peber og varm retten godt igennem under omrøring.

Smag til.

 

Bring imens vand tilsat salt i kog i en stor, tykbundet gryde.

Kog spaghettien 8-10 minutter til den er mør uden at være blød.

Tilsæt gulerods- og squashstrimler og kog dem med i ca. 1 minutter.

Hæld spaghetti og grøntsager til afdrypning i et dørslag.

 

Anret grønsagsspaghettien i en stor skål.

Hæld den cremede svampesauce over og drys med friske basilikumblade og friskkværnet peber.

 

Tips: Der findes forskellige specialredskaber til at lave tynde strimler af grønsager, fx en julienneskærer eller andre deciderede maskiner. Det er dog muligt at lave strimler med en almindelig kartoffelskræller eller tyndskræller; det giver blot en lidt bredere strimmel.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.599 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her