Logo

Grapeskaller med rejer + Okseroulader

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Grapeskaller med rejer + Okseroulader

Grapeskaller med rejer

2 grapefrugter

2 dl ymer

1 spsk mayonnaise

1 tsk revet løg

1½ tsk rosenpaprika

tomatketchup

salt

200-300 g kogte, pillede rejer

klippet dild - eventuelt lidt tørret dild

Tilbehør: flute

*

Halver grapefrugterne og tag frugtkødet ud.

Befri det for hinder og del det i småstykker.

Rør ymer og mayonnaise sammen med løg og paprika og smag til med tomatketchup og lidt grapesaft og salt.

Fyld halvdelen af salatsaucen i grapeskallerne, fyld op med rejer og grapefrugtstykker og hæld resten af saucen over.

Drys med dild - og server forretten med flute til.

 

 

Madopskrift billede

Okseroulader

4 ret store, tynde skiver okseinderlår

peber

2 spsk klippet persille

4 sardel- eller ansjosfileter

1 stort løg

smør eller margarine

hvidløgssalt

1 dl rødvin

1½ tsk kartoffelmel

Tilbehør: Kartoffelmos - se Tillæg, salat eller pasta og kogte, grønne bønner

*

Bank kødskiverne noget ud med knyttet hånd og drys med peber og persille.

Læg 1 sardel- eller ansjosfilet samt ¼ løg på hver skive og rul dem sammen.

Fæst med kødnåle eller tandstikkere og brun rouladerne i rigeligt fedtstof.

Læg dem derpå i ildfast fad og drys med hvidløgssalt.

Kog panden af med vinen samt 2-3 spsk vand og hæld det over.

Læg låg eller alufolie over fadet og stil det ind i en 225°C varm ovn i ca. 1½ time - eller til kødet er meget mørt.

Tag rouladerne op og hold dem varme, mens skyen jævnes med kartoffelmel og smages til.

Hæld den over rouladerne - og server dem med kartoffelmos samt salat eller pasta og grønne bønner.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.236 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Marineret kalvelever på sprød grønsagsbundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Citronmarineret kyllingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nye knuste kartofler med tomater og kapersPrøv at "knuse" friskkogte kartofler med grønsager og krydderier. Det ·skal ikke være mos,...
• Limemarineret jordbær med rørt Caloric isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os