Logo

Grilled Armensk lam

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 helt hvidløg, grofthakket
saft af 3 citroner
1 1/4 dl hvidvin
1 1/4 dl olivenolie
1 håndfuld frisk hakket mynte
1 tsk salt
peber
1 finthakket løg
1 stor udbenet lammekølle, delt i fire langs sener og hinder.

Bland alle ingredienserne til marinaden og lad lammestykkerne marinere 1 time ved stuetemperatur.
Rul herefter lammestykkerne og snør dem som små stege.
Grilles i 3o min og lidt længere tid for de største stykker.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.851 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• And - dansk - langtidsstegtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lam i spinatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Boller i karry med sprøde æbleterningerBoller i karry er livret for mange. Vi har vendt friske, sprøde æbleterninger i saucen...
• Abrikospuré med makronerAbrikospuré med makroner er en dejlig skøn eftermiddagsspise, om end meget sød. kan varmt...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os