Logo

Grilled Armensk lam

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 helt hvidløg, grofthakket
saft af 3 citroner
1 ¼ dl hvidvin
1 ¼ dl olivenolie
1 håndfuld frisk hakket mynte
1 tsk salt
peber
1 finthakket løg
1 stor udbenet lammekølle, delt i fire langs sener og hinder.

Bland alle ingredienserne til marinaden og lad lammestykkerne marinere 1 time ved stuetemperatur.
Rul herefter lammestykkerne og snør dem som små stege.
Grilles i 3o min og lidt længere tid for de største stykker.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.053 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?