Logo

Grilled Armensk lam

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 helt hvidløg, grofthakket
saft af 3 citroner
1 1/4 dl hvidvin
1 1/4 dl olivenolie
1 håndfuld frisk hakket mynte
1 tsk salt
peber
1 finthakket løg
1 stor udbenet lammekølle, delt i fire langs sener og hinder.

Bland alle ingredienserne til marinaden og lad lammestykkerne marinere 1 time ved stuetemperatur.
Rul herefter lammestykkerne og snør dem som små stege.
Grilles i 3o min og lidt længere tid for de største stykker.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.679 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bars med grønsager i koriander og bouillabaisseDenne ret er sydlanskinspireret og bars er da også en udbredt fisk i Middelhavet. Barsen...
• Lamtagine kogt i søde tomater, mandler og kartoflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Brunkål med honningglaseret bayonneskinkeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• AnanaspieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os