Logo

Grilled Armensk lam

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 helt hvidløg, grofthakket
saft af 3 citroner
1 ¼ dl hvidvin
1 ¼ dl olivenolie
1 håndfuld frisk hakket mynte
1 tsk salt
peber
1 finthakket løg
1 stor udbenet lammekølle, delt i fire langs sener og hinder.

Bland alle ingredienserne til marinaden og lad lammestykkerne marinere 1 time ved stuetemperatur.
Rul herefter lammestykkerne og snør dem som små stege.
Grilles i 3o min og lidt længere tid for de største stykker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.836 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her