Logo

Grillet rødspætte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillet rødspætte

Er der udsigt til en skøn sommerdag, vil mange af os nok hente grillen frem.


4 hele rødspætter a 200-300 g

6 stilke rosmarin

olivenolie

Skyl fiskene og tør dem godt.

Smør dem med olivenolie og drys med friskhakket rosmarin.

Krydr med salt og peber.

Læg dem i en dobbeltrist og grill dem i fem minutter på hver side.

Læg eventuelt låget over grillen, og lad håndtaget på dobbeltristen stikke ud, så det ikke bliver varmt.

 

Tips til fisk på grillen

Brug en dobbeltrist, når du griller fisk, så den ikke går i stykker under tilberedningen.

Det er en god idé at bruge alufolie, når du griller fisk og skaldyr, for at bevare smag og kraft.

Rødspætte er en mager fisk, der indeholder under 2 g fedt per 100 g.

Fødevarestyrelsen anbefaler, at du spiser fisk 2 gange om ugen til hovedmåltid.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 6.629 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her