Logo

Grillstegte pølser med peberfrugt og squash

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Grillstegte pølser med peberfrugt og squash

 

Prøv at marinere pølser og grønsager, inden de grillsteges. Vi har rørt en marinade af sennep, honning, soja og chili.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 10 min.

 

#

350·400 g kødfulde pølser (fx kålpølser)

2 store skalotteløg

1 rød peberfrugt

1 grøn squash

 

Marinade:

1 spsk dijonsennep

1 spsk honning

1 spsk sojasauce

1 spsk chilisauce

 

Tilbehør:

brød eller kartoffelsalat

 

PIL skalotteløgene, og skær dem i både.

Rens peberfrugten, og skær den i både.

Vask squashen, og skær den i tykke, halve skiver.

 

PISK marinaden sammen, og vend grønsager og pølser i.

Lad det trække i køleskabet i mindst 20 min. og gerne et par timer.

 

STEG pølser og grønsager på en middelvarm grill i 8-10 min. vend dem flittigt undervejs.

 

Grillstegte pølser med peberfrugt og squash


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 267 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PølsegrydeEn ganske enkel gryderet med pølser og peberfrugter. Pynt med oliven og giv cremefraiche...
• Glaserede hotdogsDenne helt specielle pølse-snack er lavet af Claus Holm på TV2 og videregives hermed
• PølsefadPølser er måske ikke den allermest spændende mad, men du kan gøre mange ting for at pifte...
• Cocio isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os