Logo

Grillstegte pølser med peberfrugt og squash

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillstegte pølser med peberfrugt og squash

 

Prøv at marinere pølser og grønsager, inden de grillsteges. Vi har rørt en marinade af sennep, honning, soja og chili.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 10 min.

 

#

350·400 g kødfulde pølser (fx kålpølser)

2 store skalotteløg

1 rød peberfrugt

1 grøn squash

 

Marinade:

1 spsk dijonsennep

1 spsk honning

1 spsk sojasauce

1 spsk chilisauce

 

Tilbehør:

brød eller kartoffelsalat

 

PIL skalotteløgene, og skær dem i både.

Rens peberfrugten, og skær den i både.

Vask squashen, og skær den i tykke, halve skiver.

 

PISK marinaden sammen, og vend grønsager og pølser i.

Lad det trække i køleskabet i mindst 20 min. og gerne et par timer.

 

STEG pølser og grønsager på en middelvarm grill i 8-10 min. vend dem flittigt undervejs.

 

Grillstegte pølser med peberfrugt og squash


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.205 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?