Logo

Hakkebøffer med marinerede hvidløg og feta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg hakket oksekød
1 glas paprika- chili marinerede hvidløg ( gerne "Svansø")
1 bæger feta evt. i tern
til stegning: olie eller margarine

Pres hvidløgene med en hvidløgspresser ned i kødet.
Brug den samme hvidløgspresser til at presse fetaosten også ned i kødet.
Ælt det hele godt sammen.
Form bøfferne flade og runde (som almindelige hakkebøffer)
Steg dem på panden til det er gennemstegt.

Tips: bøfferne kan også bruges på grill, hvis ikke bøfferne hænger sammen kan man evt kom 1 æg i for at binde farsen.
God appetit, det smager herre godt!!
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.188 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Aborre - den sunde fiskUdelukkende fisk og grønsager! Med denne hurtige tilberedningsmetode bevarer...
• Laksequiche - diabetikerSpis noget godt i aften
• Blue chinsBag navnet blue chins gemmer sig et ret lavet med pasta, svinemørbrad, ost og asparges....
• Abrikos ClafoutisEn dejlig abrikos tærte, som er let at lave og passer til en dejlig sommeraften på...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os