Logo

Helstegt lammelever

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
5-600 g lammelever
100 g smør
200 g skalotteløg
250 g champion
lidt timian
salt
peber
1/2 dl bouillon
1 dl rødvin
1/2 l piskefløde

Rens leveren for sener og snør den med bomuldsgarn. Brun den i smørret sammen med skalotteløg og champion. Krydres med lidt timian, salt og peber. Overhældes med bouillon, rødvin og piskefløde.

Simrer ved svag varme i 1/2 time.

Hertil passer kartofler
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.345 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Braiseret kalveskank i lag med rødløg, soltørrede tomater ...Hvis du elsker simreretter som osso buco, så prøv denne opskrift på braiseret kalveskank i...
• Marokkansk lammegryde med tomatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Cordon bleu + Enkel sveskesouffléEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Baba, Bedstemor Andréas Babakagen kendes også under navnet baba au rhum, og stammer fra Frankrig. Det specielle...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os