Logo

Helstegt lammelever

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
5-600 g lammelever
100 g smør
200 g skalotteløg
250 g champion
lidt timian
salt
peber
1/2 dl bouillon
1 dl rødvin
1/2 l piskefløde

Rens leveren for sener og snør den med bomuldsgarn. Brun den i smørret sammen med skalotteløg og champion. Krydres med lidt timian, salt og peber. Overhældes med bouillon, rødvin og piskefløde.

Simrer ved svag varme i 1/2 time.

Hertil passer kartofler
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.416 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rødvinsmarineret svinemørbradEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Haresteg fra det gamle danske køkkenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Flæskesteg - Tips og gode ideerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bær bagt i cremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os