Logo

Helstegt lammeryg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 lammeryg 1-2 kg
1 tsk merian
1 tsk timian
salt
friskkværnet peber
2 fed hvidløg

Sauce:
1/2 l. lammebouillon
2 spsk smør
2 spsk hvedemel
1 dl fløde

Få slagteren til at ridse lammeryggen og skære den i tern.
Gnid den med krydderierne og læg den i et ovnfast fad.
Brun den ved 225° i 15 min.
Dæmp varmen til 160° og kom 3 dl vand eller bouillon i fadet.
Lad den stege yderligere i 1/2 time.
Spæd skyen med vand eller bouillon og tilsæt fløde.
Bring det i kog og jævn det til sauce. Smag det godt til.
Skær gerne lammeryggen for ved bordet og servér saucen til, sammen med kogte grønsager.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.837 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kalvetunge i oliven + Vingelé med druer En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Svinekød med blomkål og gulerødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Krabbekløer og Mazarinkage med stikkelsbærSkaldyr er en rigtig sommerspise. Server de lækre sager, når du har lidt ekstra tid til at...
• Hurtig kanelstang med kokosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!