Logo

Helstegt lammeryg med rabarber og spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 lammeryg med ben, ca. 500
olie til stegning
salt og peber
½ bundt frisk timian
200 g rabarber, mindre stykker.
200 g plukket spinat (evt. frossen)
20 g smør
3 dl kraftig lammebouillon
Maizena
Evt. kulør
2 bagekartofler
½ potte persille

Lammeryggen befries for sener og fedt.
Brunes på panden og krydres.
Steges videre i ovn ved 180ºC i ca. 15-20 min.

Rabarberstykkerne gives et hurtig opkog.
Tages op og afkøles.
Kartoflerne rives og væden presses fra.
Blandes med den finthakkede persille.


Stegen tages ud og trækker ca. 6-8 min.

Kartoflerne steges på pande som små pandekager.
Krydres.

Panden koges af med bouillon.
Jævnes og tilsættes finthakket timian og evt. kulør.
Smag til.

Mens saucen koger sauteres rabarber og spinat af i lidt smør.
Krydr med en anelse salt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.420 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skipperlabskovs, MettesI år 2010 var denne dag den 1. april - narrenes dag, hvor Rundetårn blev flyttet til...
• Italiensk HavkatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegt hornfisk med let stuvningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Smørkage af wienerbrødsdejKage vækker altid glæde, og med denne klassiske smørkage får du hele 10 stykker
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!