Logo

Helstegt lammeryg med rabarber og spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lammeryg med ben, ca. 500
olie til stegning
salt og peber
½ bundt frisk timian
200 g rabarber, mindre stykker.
200 g plukket spinat (evt. frossen)
20 g smør
3 dl kraftig lammebouillon
Maizena
Evt. kulør
2 bagekartofler
½ potte persille

Lammeryggen befries for sener og fedt.
Brunes på panden og krydres.
Steges videre i ovn ved 180ºC i ca. 15-20 min.

Rabarberstykkerne gives et hurtig opkog.
Tages op og afkøles.
Kartoflerne rives og væden presses fra.
Blandes med den finthakkede persille.


Stegen tages ud og trækker ca. 6-8 min.

Kartoflerne steges på pande som små pandekager.
Krydres.

Panden koges af med bouillon.
Jævnes og tilsættes finthakket timian og evt. kulør.
Smag til.

Mens saucen koger sauteres rabarber og spinat af i lidt smør.
Krydr med en anelse salt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.358 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her