Logo

Hvidkål i fad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g hakket svinekød
1 løg
800 g hvidkål
2 spsk hvedemel
2 dl bouillon
1 æg
soyasauce
smør

Snit hvidkålen, og brun den i smør på en stor pande.
Tilsæt så salt og peber og sluk for gryden.
Så røres farsen sammen med hvedemel, bouillon, salt, æg, salt, peber og
soyasauce.
Halvdelen af kålen kommes i et smurt ovnfast fad
Fordel farsen over kålen.
Resten af kålen lægges på, og retten sættes i en 180ºC varm ovn i cirka 50 minutter, eller til farsen er gennemstegt.
Serveres med hvide kartofler eller groft rugbrød til.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.958 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her