Logo

Hvidkål og Oksekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
⅓ hoved hvidkål
1 stor agurk
1 stort løg
Hakket oksekød, svarende til en hakkebøf
Salt
peber
½-1 Vand

Hvidkål, agurk og løg snittes i fine stykker.
Oksekødet brunes uden fedtstof.
Når kødet er brunet skal alle grønsager hældes over i gryden, og der skal ca. ½-1 liter vand i.
Retten skal småsimre indtil kålen er møre.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.156 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?