Logo

Hvidkålsbyttel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1750 g hvidkål

Fars:
400 g svinekød
2 skiver franskbrød
1 æg
2 tsk salt
peber
1/2 tsk allehånde
hakkede løg

Fars:
De 2 brødskiver sættes i blød i ca. 5 minutter.
Kødet hakkes 1-2 gange.
Brødskiverne trykkes let af, skorpen fjernes, og brødet udrøres omhyggeligt i farsen sammen med æg og krydderier.
Hvis farsen ikke er lind, spædes til med lidt vand.

Kål:
Kålhovedet deles i fire dele, stokken skæres bort og kålen koges i letsaltet vand ca. 15-20 minutter, afkøles og vandet trykkes

let af.

I en velsmurt hvidkålsbuddingform lægges skiftevis hvidkålsblade og fars, og retten koges i vandbad ca. 50 minutter.
Lav sauce af kogevandet fra kålen eller servér smeltet smør til retten.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.065 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vildsvinemørbrad indbagt i butterdej med kyllingesoufflé og morklerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KyllingepakkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Asiatisk yoghurtkyllingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• æbler bagt med marzipan med tilhørende isSpændende dessert med æbler, der udhules og fyldes med sukker og marzipan og kommer i...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os