Logo

Indbagt påskeskinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lille kogt skinke
1 flødeost med hvidløg
1 spsk sennep
3 spsk finthakkede krydderurter, f. eks. karse, estragon og persille
1 ½-2 plader optøet, udrullet butterdejsplader
1 æg

Skær 3 dybe lommer i skinken.

Rør hvidløgsosten med sennep og krydderurter og fyld det i lommerne. Fordel resten af ostefyldet over skinken og fold de udrullede butterdejsplader omkring med sammenføjningerne nedad.

Skær evt. resterende dej i strimler, der klæbes fast ovenpå skinken med sammenpisket æg.

Sæt skinken i en 175ºC varm ovn, til dejen er smuk gylden og gennembagt, ca. 30 minutter.

Ved serveringen skæres skinken i tynde skiver.

Flødestuvede champignoner og grøn salat gives til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.223 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her