Logo

Italiensk squashfad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

350 g skivede champignon
3 ¾ dl tomatsauce
¾ dl rødvin
4 mellemstore squash i tynde skiver
1 tsk oregano
½ tsk basilikum
1 tsk hvidløgssalt
4 ½ dl revet mozzarellaost
¾ dl revet parmesanost
¾ dl granola (fuldkornsrasp)

 
Bland champignon, tomatsauce, vin, squash, oregano, basilikum og hvidløgssalt i en gryde og lad det simre i ca. 10 minutter.
Læg blandingen i lag med mozzarella i en smurt ovnfast fad.
Bland parmesan og rasp og drys det ovenpå.
Bages ved 200ºC C, til osten er smeltet.
Et lag kogt spaghettisquash i bunden vil smage godt og gøre rette mere fyldig.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.382 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?