Logo

Italiensk suppe med oksekød og pasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Italiensk suppe med oksekød og pasta

 

En dejlig mættende hverdagssuppe med kød, smagfulde grønsager og pasta.

4 personer. Arbejdstid: 30 min. Koge/stegetid: 25 min.

 

#

250 g broccoli

2 gulerødder

2 porrer

4 stilke bladselleri

400 g hakket oksekød

2 spsk olie

1½ liter hønse- eller grønsagsbouillon

4 tomater

2 fed hvidløg

1 bundt persille

100 g suppehorn (små pastastykker)

salt og peber

Tilbehør: brød

*

 

Rens grønsagerne. Skær broccoliblomsten i små buketter og stokken i små terninger.

Skær gulerødderne i små terninger og porrer og bladselleri i skiver.

Brun kødet i en stor, varm gryde med olie.

Tilsæt broccoli, gulerødder, porrer og bladselleri, og svits med i et par min.

Tilsæt bouillon, og giv suppen et opkog.

Skru ned, og lad suppen simre i 10 min. uden låg.

 

Vask tomaterne, og skær dem i terninger.

Hak hvidløg fint og persille groft.

Kom suppehorn, tomater, hvidløg og persille i suppen, og kog til suppehornene er møre.

Smag til med salt og peber.

Server suppen rygende varm med brød til.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.319 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?