Logo

Kødboller i thaikarry med cashewnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 kg hakket svinekød eller kalkunkød
1-2 tsk karrypasta
1 ds kokosmælk
2 tørrede limeblade
1-2 rødløg
50 g cashewnødder eller peanuts
100 g sukkerærter
fishsauce
sukker
evt. frisk mynte
Tilbehør: Kogte jasminris

Form kødet til små kødboller ca. 32 stykker, brun dem grundigt i lidt olie på en pande, og læg dem til side.
Rist karrypastaen i lidt af kokosmælken, til det begynder at dufte.
Tilsæt kødboller, resten af kokosmælken, limeblade, rødløg i både samt cashewnødder, og lad det simre i 6 minutter.
Kom sukkerærterne ved, kog endnu 1 minut og smag til med fishsauce og en anelse sukker.
Drys evt. med friske mynteblade og server med ris.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 764 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Spinat - Burgunderspinat + KartoffelgratinForbløffende effektfuldt: Hel spinat tilberedes som sædvanligt, men den koges i rødvin,...
• KalkunkarryEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stroganoff med blommerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegte bananer med isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os