Logo

Kødboller i thaikarry med cashewnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
½ kg hakket svinekød eller kalkunkød
1-2 tsk karrypasta
1 ds kokosmælk
2 tørrede limeblade
1-2 rødløg
50 g cashewnødder eller peanuts
100 g sukkerærter
fishsauce
sukker
evt. frisk mynte
Tilbehør: Kogte jasminris

Form kødet til små kødboller ca. 32 stykker, brun dem grundigt i lidt olie på en pande, og læg dem til side.
Rist karrypastaen i lidt af kokosmælken, til det begynder at dufte.
Tilsæt kødboller, resten af kokosmælken, limeblade, rødløg i både samt cashewnødder, og lad det simre i 6 minutter.
Kom sukkerærterne ved, kog endnu 1 minut og smag til med fishsauce og en anelse sukker.
Drys evt. med friske mynteblade og server med ris.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.115 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?