Logo

Kødrand med ærter - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kogetid: 15 min.

# Ingredienser

500 g hakket kalv og flæsk
1 æg
60 g hvedemel (1 dl)
3-4 dl mælk eller danskvand
1 revet løg
salt, peber
125 g ærter
1 bdt hakket persille

* Tilberedning

Rør det hakkede kød sammen med æg og hvedemel.
Rør væden i lidt ad gangen, farsen må gerne være ret lind.
Rør det revne løg i og smag til med salt og peber.
Vend ærterne og persillen i farsen.
Kom farsen i en smurt randform og stil den på risten i trykkogeren.
Dæk formen med alufolie og hæld et par dl vand ved.
Læg låg på og bring gryden på tryk.
Lad det koge et kvarter.
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt.
Vend randen ud på et fad og server kogte kartofler og rørt eller smeltet smør til.

Tips: Smørdampede eller kogte kartofler kan kommes i midten af randen ved serveringen. I stedet for en smørsauce, kan der serveres champignonsauce eller tomatsauce til.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.986 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her