Logo

Kina-kylling + Pærer i makroncreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kina-kylling + Pærer i makroncreme

Kina-kylling

2 friskslagtede kyllinger

3 spsk jordnøddeolie

3 spsk kinesisk soya

3 spsk sherry

2 spsk hakket, syltet ingefær

1 spsk ingefærlage

Tilbehør: Løse ris - se Tillæg, kinesisk soya

*

Del kyllingerne i hver 6-8 stykker og brun dem godt i olien.

Tilsæt de øvrige ingredienser samt 3,5 dl kogende vand.

Læg låg over og lad retten småsnurre i ca. 35 minutter.

Server løse ris og ekstra kinesisk soya til.

Madopskrift billede

Pærer i makroncreme

3 æggeblommer

2 spsk sukker

1 spsk citronsaft

4-5 store makroner

2 dl piskefløde

4 hele, kogte pærer

*

Pisk æggeblommerne hvide med sukker og citronsaft og vend først de knuste makroner og dernæst den stiftpiskede fløde i.

Stil de kogte pærer i portionsglas eller som halve på et fad og hæld cremen over.

Drys med lidt makron eller hakkede nødder og server desserten straks.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 853 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rullesteg med persilleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• GåsebryststegEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Shepherds PieEn engelsk klassiker, som passer godt til denne årstid. Retten er også god til rester:...
• Rabarber-softiceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os