Logo

Kreolerpande

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg svinemørbrad
smør
1 tynd, krydret fingerpølse
1 glad pickles
1 smuldret bouillonterning
1 rød peberfrugt
3 dl piskefløde
1 tsk tørret timian
1 tsk groftkværnet sort peber

Fjern sener og hinder fra mørbraden og skær kødet i tykke skiver. Vend dem i hvedemel, brun dem på en pande i smørret ad et par gange og flyt dem over i en gryde. Skær pølsen i skiver og læg den i gryden sammen med strimlet peberfrugt, bouillonterning og pickles. Spæd op med piskefløde ad nogle gange og lad gryden småsnurre i ca. 15 min. Smag til med krydderier.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.519 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her