Logo

Kylling i sur-sød sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 pk. frossen kyllingebryst (500g)
3 tsk olie
1/2 tsk salt

Sauce:
1 løg
1 fed hvidløg
3 tsk olie
3 tsk hvedemel
3 dl kyllingesuppe
2 spsk tomatpuré
1 tsk ingefær
1/2 tsk sambal Manis
1/2 glas Atjas Taugé

Kyllingebrystet optøs, og kødet skæres fra benene.
Benene kommes i en gryde med 3 dl vand og 1/2 tsk salt og koger i under låg ca. 10 min.
Kyllingekødet skæres i smalle strimler, der steges på en godt varm
pande i olie.
Stegetid: 3-4 min. Drysses med salt og tages fra varmen.
Kyllingesuppen sies.
Løg og hvidløg skæres i terninger og svitses i en gryde i olien.
Melet drysses over, og der spædes med kyllingesuppe.
Tomatpuré, ingefær og Sambal Manis tilsættes, og saucen smages til
med salt og peber.
Kyllingekødet og Atjar Taugé kommes i saucen og varmes igennem.

Tips: Atjar Taugé er bønnespirer og rød peber i lage.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 877 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kyllingebryst med bulgursalatKøb gerne en hel kylling, og del den; lår og bryststykker. Nyd brystkød den ene dag og...
• Amerikanske revelsbenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lam i karry og kanelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• JordbærtærteJordbærtærte er en skøn dansk klassiker! Med denne enkle opskrift får du en fantastisk...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os