Logo

Kylling med lufttørret skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 kylling
50 g fedtholdigt lufttørret skinke
olivenolie
1 fed hvidløg
salt og peber
1 1/2 dl hvidvin
1 1/2 dl hønsebouillon
 
Del kyllingen i 8 stykker, drys med salt og peber og stil den til side.

Svits skinken i lidt olie til den bruner og tag den op.

Brun kyllingen på alle sider og kom skinken tilbage i gryden.
Tilsæt finthakket hvidløg, vin og bouillon.
Lad kyllingen simre under låg til den er mør.
Tag låget af og lad væden koge ind til halvdelen.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 672 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillet kylling marineret i hvidløg, chili og citronsaft 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rosmarin-koteletterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hakkebøf på syrlige porrerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Engelsk frugtdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os