Logo

Kylling med tunsauce og salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kylling med tunsauce og salat

 

Inspireret af den italienske vitello tonnato, har vi serveret magert kyllingebryst med tunfiskesauce. En dejlig let og sommerlig ret.

Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 12 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

2 kyllingebryster (275 g)

½ l hønsebouillon (eller vand)

1 dåse tunfisk (i vand)

1 dl fromage frais eller lign.

1 spsk citronsaft

1-2 ansjosfileter

1-2 tsk kapers

frisk basilikum eller oregano

 

Tilbehør:

grøn salat, tomater og groft brød

*

 

Læg kyllingebrysterne i en lille gryde/ santerpande med bouillon eller letsaltet vand og lad dem simre under låg i ca. 12 min.

Tag dem op og lad dem afkøle.

Blend afdryppet tunfisk sammen med fromage frais, citronsaft og ansjos.

 

Smag til med salt og peber.

Skær kødet i skiver og hæld tunsaucen over.

Drys med kapers og hakket basilikum eller oregano og server med salat og brød.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.138 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chili con polloEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Biksemad med søde kartofler server spejlæg og chili tilLidt sødere udgave af den gode, gamle biksemad. Derfor tilsætter vi en god chili, som kan...
• Forårsruller med marineret kylling og nudler med majsThai-inspireret mad er bare super lækkert, og disse sprøde forårsruller med kylling er...
• Kærnemælksfromage 1En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!