Logo

Kyllingesalat med svampe og bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g kogt eller stegt kylling
150 g bacon
125 g svampe eller champignons
1 spsk olivenolie
2 stilkebladselleri
100 g blandet salat
50 g cashewnødder

Dressing:
1 1/2 dl tykmælk
1 skalotteløg
1/2 tsk paprika
salt og peber

Skær kyllingen i strimler.
Steg baconen sprød på en tør pande.
Lad det afdryppe på fedtsugende papir.

Rens svampene og skær dem i skiver.
Steg dem i olien i 2 min., til de har fået farve.
Skær selleri i fine skiver.
Riv salaten i mindre stykker.
Bland kyllingekød med bacon, svampe, selleri og salat i en serveringsskål.
Til dressingen røres tykmælken med finthakket løg og paprika.
Smag til med salt og peber.
Server dressingen til salaten, der drysses med cashewnødder.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 765 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kalvefrikassé ed blomkål og aspargesFrikassé er en fransk ret, som vi efterhånden har adopteret til det danske køkken. Retten...
• Sur-sød tofuEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kogt fiskefiletEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hindbærtærte med kanelparfaitDenne dessert, der består af hindbærtærte og kanelis, er utrolig let at lave, men smager...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os