Logo

Kyllingesalat med urter i julienne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingesalat med urter i julienne

Denne kyllingesalat har en frisk marinade. 

 

400 g kyllingefilet
1 salatløg i små både
100 g selleri i julienne (strimler)
2 store gulerødder i julienne (strimler)
1 porre i ringe
100 g bønnespirer

 

Marinade:
2 spsk æblecider
1 spsk akaciehonning
1 spsk olie
1 spsk rødvinseddike

 

Tilbehør: Grovbrød og fintsnittet purløg

 

Kog kyllingefileterne i ca. 15 min.

Lad dem køle af og skær dem i strimler.

Bland en marinade af æblecider, honning, olie og vineddike.

Smag marinaden til med salt og peber.

Vend løg, selleri, gulerødder, porrer og bønnespirer sammen.

Vend marinaden i sammen med kyllingekødet.

Lad salaten trække min. 1 time inden servering.

Pynt med hakket purløg eller fintsnittet porre.

Server salaten med et groft madbrød.

 

Tips: Husk bønnespirerne også skal skylles.

Der kan anvendes kalkunkød i stedet for kylling.

 

Grønsager pr. person: ca. 100 g

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.460 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her