Logo

Laksetærter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

350 g hvedemel
250 g smør
1/2 tsk salt
5-6 spsk koldt vand

600 g røget laks
5 æg
5 dl fløde 13%
2-3 bdt dild
asparges
citronskiver

Smuldr smørret i melet. Tilsæt salt og vand.
Læg koldt 1 time.
Rul ud og beklæd 10 tærteforme, 10-12 cm i diameter, med den.
Skær laksen i strimler og fordel i tærtebundene.
Pisk æg og fløde let sammen.
Tilsæt fintklippet dild, salt og peber.
Fordel æggemassen i formene.
Bag ca. 25 min. ved 200ºC.
Garnér med aspargessnitter og citronskiver.

Tips: Fryseegnede ubagte og bagte.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.800 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pasta med svampe-flødesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldt lammebrystEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Poussin i påskefarverEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager med blåbær i honningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!