Logo

Laksetærter 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 pladerbutterdej

Fyld:
200 g røget laks
2 æg
2 æggeblommer
2 1/2 dl piskefløde eller cremefraiche 38%
1 spsk mild sennep
frisk basilikum

Rul butterdejen ud i tynde lag.
Fordel dejen i 4 små smurte portionsforme.
Forbagt bundene ved 225°C i ca. 7 min.
Tryk dejen flad.
Pisk æggene sammen med æggeblommer, fløde og sennep.
Hak laksen groft, bland i æggemassen og fordel den på de forbagte bunde.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.899 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kødpie af resterNår der bliver noget til overs fra søndagsstegen. Resterne kan bruges til andre ting end...
• BambuskyllingAsiatisk inspireret kyllingeret med bambusskud, soya og risvin. Retten serveres i et...
• Lammemørbrad med timian og citronEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KaramelbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os