Logo

Lever i enebærfløde + Spinatsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lever i enebærfløde + Spinatsalat

Lever i enebærfløde

700 g kalve- eller kvielever

smør eller margarine

2 løg

12 tørrede enebær

salt og peber

1 dl piskefløde

Tilbehør: Kartoffelmos - se Tillæg og Spinatsalat - se herunder

*

Rens leveren for hinder og sener og skær den i fingerstore stykker.

Tryk dem af i køkkenrulle og brun dem godt i rummelig pande sammen med de groft hakkede løg.

Drys med de knuste enebær samt salt og peber.

Vend det godt og spæd med den kogende fløde.

Lad retten snurre 6-8 minutter under låg - og server den med kartoffelmos og:

Madopskrift billede

Spinatsalat

350 g spinat

1 julesalat

1 rødløg

4 spsk olie

1 spsk vineddike

salt og peber

1 knsp sukker

*

Skyl og ryst spinaten omhyggeligt.

Fjern de groveste ribber og bland spinaten med tynde ringe af julesalat og rødløg.

Bland en marinade af olie, vineddike, salt, peber og sukker og hæld den over.

Vend salaten godt og server den straks.

Tips: Salaten kan også hakket hårdkogt æg og/eller ristet bacon krymmel.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 724 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?