Logo

Lun kyllingesalat med pitabrød og karrydressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lun kyllingesalat med pitabrød og karrydressing

540 g kyllingefileter

5 dl hønsebouillon

½ tsk groft salt

friskkværnet peber

Karrydressing:

1 spsk smør og olie

1 spsk karry

80 g rødløg i ringe 

1 lille fintsnittet fed hvidløg

150 g kvark 1%

1 dl letmælksyoghurt naturel

1 spsk friskpresset citronsaft

1 tsk sirup eller honning

1 spsk fintrevet frisk ingefær

¼ tsk groft salt

friskkværnet peber

1 salathoved, fx lolo bianco

400 g moden mangofrugt

400 g agurk

Tilbehør: 540 g lune pitabrød

 

Læg kyllingefileterne i en sauterpande med bouillon og lad dem simre under låg i ca. 12 min.

Drys fileterne med salt og peber og hold dem varme.

Karrydressing:

Lad smør- og rapsolien blive varm i en pande, tilsæt karry og lad det bruse af. Svits rødløg og hvidløg i ca. 3 min.

Hæld løgene over i en skål og rør kvark og yoghurt i.

Tilsæt citronsaft, sirup, ingefær, salt og peber. Smag til.

Skyl og slyng salatbladene og skær mango og agurk i tynde skiver.

Skær kyllingekødet i skiver og anret med salat, mango, agurk og karrydressing. Server med lune pitabrød.

Fryseegnet: Nej

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 779 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?