Logo

Maiale al latte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 Personer

½ porre, skåret i ringe
1 fed hvidløg, presset
2 spsk olivenolie
2 spsk smør
1,2 kg svinekød (fx. filet eller nakke)
salt og peber
8 salvieblade
1 løg stukket med 1 nellike og 1 laurbærblad
ca. 1 l sødmælk

Olie og smør opvarmes i gryde uden at smøret bruser op. Kødet krydres med salt og peber og kommes i gryden. Tilsættes salvieblade, løg, porre og hvidløg. Kødet brunes af. Vendes indtil kødet er brunet godt af på alle sider.
Mælken koges op i separat gryde og ¼ liter tilsættes kødet. Skru nu helt ned for kødgryden, læg låg på og kog kødet ved svag varme i ca. 2 timer. Kødet vendes af og til og der tilsættes yderligere mælk, når det i gryden er blevet tyk i konsistensen. Denne proces fortsættes til kødet er mørt og alt mælken er kogt ind.
Kød, salvieblade og løget tages op af gryden. Kødet holdes varmt.
Kom ca. 2 spsk varmt vand i gryden sammen med væden der løber fra kødet. Skulle mælken skille, pureres den evt. med stavblender og smages herefter til med salt og peber.
Kødet skæres i skiver og serveres sammen med saucen.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.379 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?