Logo

Mons kanin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 Kanin
Spæk
Sennep
Urter

Ryggen skæres ud i passende store Stykker og de vikles om med tyndt Spæk, efter at være smurt ind i Sennep - og så steges den i en Stegegryde, i Fedt eller Smør og med Krydderier ved - og det betyder sådan noget som Selleri, Gulerødder, Hvidløg - der er ingen vej udenom, men De kan jo nøjes med et Fed (og Fed betyder ikke bundt er, men de små Dele, man kan dele det enkelte Hvidløg i), og så i øvrigt hvad De synes.

Når tingene er brunede, hældes Suppen ved, og den har De samtidig lavet ved at koge Benene af Kaninen af i vand med en Suppevisk og Salt. og så er der egentlig ikke mere at sige om den ting.

De kan give Kartofler til, hvis De har lyst, men det kan også spises med brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.421 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Grillede I juleaften?

Effektiv reklame - klik her